Winkelcentrum Hoogvliet viert de vernieuwing! 27-09-2023

Afgelopen zaterdag vierden we de langverwachte vernieuwing van Winkelcentrum Hoogvliet, en wat een feest was het! De 'grande dame' verwelkomde samen met de 'troffeetjes' iedereen met open armen en zorgde voor een warm en ludiek ontvangst.🎉

Het winkelend publiek werd verwend met de lekkerste hapjes en een overheerlijk ijsje van de zingende ijscoman. Maar dat was niet alles! Iedereen ontving ook nog eens een handig opvouwbaar boodschappentasje met het logo van het vernieuwde winkelcentrum erop, zodat je voortaan in stijl kunt shoppen.

Voor de jonge bezoekers was er ook genoeg te beleven. Kinderen konden zich helemaal uitleven op het unicorn springkussen, reuzenbellen blazen en zelfs lasergamen. Het was één groot avontuur!

En alsof dat nog niet genoeg was, zorgde Trio Smalltalk voor de perfecte muzikale omlijsting van de dag. Ze speelden de sterren van de hemel en zorgden voor een geweldige sfeer.

We willen iedereen bedanken die aanwezig was en heeft bijgedragen aan dit fantastische evenement! Het vernieuwde winkelcentrum Hoogvliet staat klaar om jullie met open armen te ontvangen. Kom snel langs om te genieten van al het moois dat ze te bieden hebben!

Meer nieuws

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen