Cases

In veel winkelgebieden zijn wij actief. Vaak verzorgen wij het gehele promotie jaarplan en in sommige gevallen boekt men een specifieke actie bij ons. Ook ontwikkelen wij (in opdracht van onze klanten) nieuwe acties en/of producten. In deze categorie een selectie uit een aantal succesvol uitgevoerde opdrachten.

 

Online retailacties

Retailacties en winkelstraatpromoties zijn slimme marketingacties. Ze vallen op en zorgen steevast voor meer klanten, meer omzet en meer resultaat. De keuze is groot. De inhoud, de vorm en de grootte van deze acties verschillen. Toch combineert iedere retail actie twee belangrijke uitgangspunten: de... (lees verder)

Hartverwarmende Valentijns-actie

In opdracht van winkelcentrum Boven 't Y in Amsterdan-Noord voerden wij deze hartverwarmende actie uit. Klanten konden via de Facebookpagina van het winkelcentrum een geliefde nomineren voor een persoonlijke boodschap, een mooie bos bloemen en een cadeau. Ons valentijns-team bestaande uit DJ on... (lees verder)

Online Kerst-actie

Voor winkelcentrum Hoogvliet organiseerden wij vanwege de lock-down een ludieke Facebookactie met de enige echte Kerstman.  Omdat iedereen wel iets leuks kan gebruiken in deze nare tijd had de enige echte Kerstman de volgende actie bedacht; Volg de Facebook pagina van winkelcentrum Hoogvliet, like... (lees verder)

Scan&Win Prijzenfestival - Succesvolle retailactie!

Voor veel winkelcentra hebben wij de consumentenactie Scan&Win met succes ingezet. Voor de Lange- en Korte Kerkstraat in Geldrop en de Marktveldpassage in Vught met als hoofddoel om meer bezoekers te trekken naar het vooraf bepaalde winkelgebied (i.v.m. herstructurering). Voor andere winkelgebieden... (lees verder)

Wij zorgen voor elkaar!

Zoals voor winkelcentrum De Schoof gebruikelijk is besteden we ieder jaar extra aandacht aan de Sinterklaas- en Kerstperiode door extra activiteiten te organiseren voor de klanten. Door de huidige Covid-19 maatregelen was dit nu niet mogelijk. Het bestuur van De Schoof wilde de maatschappelijke... (lees verder)

Met Arie op Safari

Met de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus krijgen we ook te maken met nieuwe uitdagingen. Het wordt weer drukker in de winkelgebieden, zeker nu veel mensen niet op vakantie gaan en in Nederland blijven. Toch blijft het van belang dat we ons houden aan de maatregelen om ervoor... (lees verder)

Feestelijke pre-opening

In opdracht van CBRE, organiseerden wij de feestelijke pre-opening van het middenplein in Bison Shopping Center. Het winkelcentrum in Maarssenbroek wordt grondig gerenoveerd en de oplevering van het middenplein was een hoogtepunt in een tal van bouwfases die ervoor moeten zorgen dat eind 2020 het winkelcentrum... (lees verder)

Veiligheidsdag

In veel winkelcentra organiseren wij een Veiligheidsdag. Een unieke gelegenheid om de lokale hulpdiensten en bezoekers van het winkelcentrum op een positieve manier bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan de wijkagent, handhaving, brandweer, EHBO vereniging en meer. Uit ervaring kunnen wij zeggen... (lees verder)

Safariweken in Winkelcentrum Molenhoek

Winkelcentrum Molenhoek in Rosmalen was op zoek naar een leuke en ludieke spaaractie. Met het bestuur hebben we een brainstormsessie georganiseerd en mede door de release van de film The Lion King is er besloten om in te haken op dit thema. De actie bestond uit het sparen van zegels en het aantrekkelijk... (lees verder)

Couponactie voor winkelgebieden

In opdracht van de winkeliersvereniging organiseerden wij de couponactie "Westermarkt trakteert".  Doel was om de omliggende postcode gebieden te bereiken en te bewegen om op de Westermarkt hun boodschappen te komen doen. De couponvellen werden huis-aan-huis verspreid. De meeste ondernemers... (lees verder)

Meet & Greet

Binnen het jaarplan van Winkelcentrum Boven 't Y was één van de uitgangspunten om een aantal aansprekende activiteiten te organiseren. Activiteiten die een grote doelgroep in de regio aan zouden spreken en deze ook zou bewegen om naar het winkelcentrum te komen. Uit ervaring kunnen... (lees verder)

Sparen voor de kermis

Voorzitter van de winkeliersvereniging van winkelcentrum Seinhorst,Johan Hessing wilde een activiteit die ouders met jonge kinderen zou binden en tevens alle elementen van een spaaractie in zich zou hebben. Een kermis in het winkelcentrum voor de allerkleinsten zou fantastisch zijn. WinkelcentrumPromotie.nl... (lees verder)

Themadag Fiesta Latina

WinkelcentrumPromotie.nl ontwikkelt concepten, acties en themadagen voor winkelcentra en stadscentra. Zo ook het zomerse concept Fiesta Latina. Dit concept voor winkelcentra hebben wij een aantal jaar geleden gelanceerd en werd zeer goed ontvangen in verschillende winkelcentra zoals winkelcentrum Hoogvliet,... (lees verder)

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen