Cases

In veel winkelcentra zijn wij actief. Vaak verzorgen wij het gehele promotie jaarplan en in sommige gevallen boekt men een specifieke actie bij ons. Ook ontwikkelen wij in opdracht van onze klanten nieuwe acties en/of producten. In deze categorie een selectie uit een aantal succesvol uitgevoerde opdrachten.

 

Met Arie op Safari

Met de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus krijgen we ook te maken met nieuwe uitdagingen. Het wordt weer drukker in de winkelgebieden, zeker nu veel mensen niet op vakantie gaan en in Nederland blijven. Toch blijft het van belang dat we ons houden aan de maatregelen om ervoor... (lees verder)

Safariweken in Winkelcentrum Molenhoek

Winkelcentrum Molenhoek in Rosmalen was op zoek naar een leuke en ludieke spaaractie. Met het bestuur hebben we een brainstormsessie georganiseerd en mede door de release van de film The Lion King is er besloten om in te haken op dit thema. De actie bestond uit het sparen van zegels en het aantrekkelijk... (lees verder)

Scan&Win Prijzenfestival - Succesvolle retailactie!

Voor veel winkelcentra hebben wij de consumentenactie Scan&Win met succes ingezet. Voor de Lange- en Korte Kerkstraat in Geldrop en de Marktveldpassage in Vught met als hoofddoel om meer bezoekers te trekken naar het vooraf bepaalde winkelgebied (i.v.m. herstructurering). Voor andere winkelgebieden... (lees verder)

Feestelijke pre-opening

Op 30 november 2019 organiseerden wij in opdracht van CBRE, de pre-opening van het middenplein in Bison Shopping Center. Het winkelcentrum in Maarssenbroek wordt grondig gerenoveerd en de oplevering van het middenplein was een hoogtepunt in een tal van bouwfases die ervoor moeten zorgen dat eind... (lees verder)

Veiligheidsdag

In veel winkelcentra organiseren wij een Veiligheidsdag. Een unieke gelegenheid om de lokale hulpdiensten en bezoekers van het winkelcentrum op een positieve manier bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan de wijkagent, handhaving, brandweer, EHBO vereniging en meer. Uit ervaring kunnen wij zeggen... (lees verder)

Couponactie voor Winkelcentrum Westermarkt

In opdracht van de winkeliersvereniging organiseerden wij de couponactie "Westermarkt trakteert".  Doel was om de omliggende postcode gebieden te bereiken en te bewegen om op de Westermarkt hun boodschappen te komen doen. De couponvellen werden huis-aan-huis verspreid. De meeste ondernemers... (lees verder)

Meet & Greet in winkelcentrum Boven t Y

Binnen het jaarplan van Winkelcentrum Boven 't Y was één van de uitgangspunten om een aantal aansprekende activiteiten te organiseren. Activiteiten die een grote doelgroep in de regio aan zouden spreken en deze ook zou bewegen om naar het winkelcentrum te komen. Uit ervaring kunnen... (lees verder)

Snel en goed geregeld voor Bellestein!

Winkelcentrum Bellestein uit Ede wilde last-minute nog een aantal acties verzorgd hebben. De aanvraag werd definitief ingediend op 10 maart en op 18 maart werd het drukwerk persoonlijk bezorgd in Ede. Eén van de acties was De-Vroege-Vogel-actie. Een actie met leuke en mooie aanbiedingen die alléén... (lees verder)

Sparen voor de kermis in Hilversum!

Voorzitter van de winkeliersvereniging van winkelcentrum Seinhorst,Johan Hessing wilde een activiteit die ouders met jonge kinderen zou binden en tevens alle elementen van een spaaractie in zich zou hebben. Een kermis in het winkelcentrum voor de allerkleinsten zou fantastisch zijn. WinkelcentrumPromotie... (lees verder)

Themadag Fiesta Latina

WinkelcentrumPromotie.nl ontwikkelt concepten, acties en themadagen voor winkelcentra en stadscentra. Zo ook het zomerse concept Fiesta Latina. Dit concept voor winkelcentra hebben wij een aantal jaar geleden gelanceerd en werd zeer goed ontvangen in verschillende winkelcentra zoals winkelcentrum Hoogvliet,... (lees verder)

Feestweek in Epe

Het gereedkomen van de aantrekkelijke looproute voor winkelend publiek, het 10 jarig bestaan van de Veluwepoort en de opening van de vernieuwde Marktwand vroeg om aansprekende festiviteiten. In opdracht van de OVE (Ondernemers Vereniging Epe) organiseerde WinkelcentrumPromotie.nl een 4-daagse feestweek... (lees verder)

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen