Cases

In veel winkelcentra zijn wij actief. Vaak verzorgen wij het jaarplan en in andere gevallen boekt men een specifieke actie. In deze categorie een selectie uit een aantal succesvol uitgevoerde opdrachten.

 

Scan&Win - Succesvolle retailactie!

Voor veel winkelcentra hebben wij de succesvolle consumentenactie Scan&Win met succes ingezet. Voor de Lang- en Korte Kerkstraat in Geldrop met als doel meer bezoekers te trekken naar een bepaald winkelgebied (i.v.m. herstructurering), voor winkelcentrum Westermarkt en Bison Shopping Center als ludieke... (lees verder)

Feestweek in Epe

Het gereedkomen van de aantrekkelijke looproute voor winkelend publiek - de winkelacht - Het 10 jarig bestaan van de Veluwepoort en de opening van de vernieuwde Marktwand vroeg om aansprekende festiviteiten. In opdracht van de OVE (Ondernemers Vereniging Epe) organiseerde WinkelcentrumPromotie in samenwerking... (lees verder)

Meet & Greet in winkelcentrum Boven t Y

Binnen het jaarplan van Winkelcentrum Boven 't Y was één van de uitgangspunten om een aantal aansprekende activiteiten te organiseren. Activiteiten die zouden aanspreken bij een grote doelgroep in de regio en deze ook zou bewegen om naar het centrum te komen. Uit ervaring kunnen wij... (lees verder)

Couponactie voor Winkelcentrum Westermarkt

In opdracht van de winkeliersvereniging organiseerden wij in oktober 2015 de couponactie "Westermarkt trakteert".  Doel was om de omliggende postcode gebieden te bereiken en te bewegen om op de Westermarkt hun boodschappen te komen doen. De couponvellen werden huis-aan-huis verspreid.... (lees verder)

Valentijnsactie in winkelcentrum Reigerhof

Een kanskaartenactie voor Valentijn met als enige super hoofdprijs een complete make-over (kleding, kapper, make-up, sieraden, schoenen e.d.) en afsluiten met een heerlijk diner in de Brasserie van het winkelcentrum. Een prijs ter waarde van €1.500,- voor twee personen. Het idee werd aangedragen... (lees verder)

Snel en goed geregeld voor Bellestein!

Winkelcentrum Bellestein uit Ede wilde last-minute nog een aantal acties verzorgd hebben. Eén daarvan was De-Vroege-Vogel-actie. Een actie met leuke en mooie aanbiedingen die alléén op een bepaalde dag en tijdstip (vroeg in de ochtend) geldig zijn. De aanvraag werd definitief ingediend... (lees verder)

Sparen voor de kermis in Hilversum!

Voorzitter van de winkeliersvereniging Johan Hessing wilde een activiteit die ouders met jonge kinderen zou binden en tevens alle elementen van een spaaractie in zich zou hebben. Een kermis in het winkelcentrum voor de allerkleinsten zou fantastisch zijn. WinkelcentrumPromotie realiseerde voor hem deze... (lees verder)

Themadag Dias Latinos

WinkelcentrumPromotie ontwikkelt concepten, acties en themadagen voor winkelcentra en stadscentra. Zo ook het zomerse concept Dias Latinos. Ooit geïnitieerd in Amersfoort en uitgegeroeid tot een prachtig festival maar wat vanwege het stopzetten van de subsidie geen gevolg meer kreeg. Wij hebben... (lees verder)

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen