Cases > Couponactie voor Winkelcentrum Westermarkt

In opdracht van de winkeliersvereniging organiseerden wij in oktober 2015 de couponactie "Westermarkt trakteert".  Doel was om de omliggende postcode gebieden te bereiken en te bewegen om op de Westermarkt hun boodschappen te komen doen. De couponvellen werden huis-aan-huis verspreid. De meeste ondernemers waren meteen enthousiast en deden mee met een mooie aanbieding, waarvan oude en nieuwe klanten een maand lang konden profiteren.

De couponvellen

Op een A4 vel van hoogwaardig papier werden de coupons gedrukt en geperforeerd. Op de voorzijde algemene informatie en op de achterkant de coupons in een handig formaat, lekker klein zodat je ze makkelijk in de portemonnee mee kunt nemen. Door het toepassen van logo's, kleuren en lettertypes zijn de coupons heel herkenbaar voor de consument.

Gericht verspreiden

De couponactie is uitermate geschikt om juist die postcodegebieden te bereiken waarvan u weinig bezoekers heeft maar die wel gelegen zijn in het verzorgingsgebied. Een goede aanbieding levert een hoog rendement op. De nummer 1 in Westermarkt was 20% korting op alle kalenders en agenda's van 2016 bij Bekkers!

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen