Cases > Valentijnsactie in winkelcentrum Reigerhof

Een kanskaartenactie voor Valentijn met als enige super hoofdprijs een complete make-over (kleding, kapper, make-up, sieraden, schoenen e.d.) en afsluiten met een heerlijk diner in de Brasserie van het winkelcentrum. Een prijs ter waarde van €1.500,- voor twee personen.
Het idee werd aangedragen door de activiteitencommissie van de winkeliersvereniging en aan WinkelcentrumPromotie werd gevraagd om de actie uit te voeren en te begeleiden. Zo kan het natuurlijk ook!
 

Hele blije winnaars!

Twee weken lang kon men kaarten sparen en inleveren in de daarvoor geplaatste actiebussen. Op de zaterdag voor Valentijn vond de trekking plaats uit alle ingeleverde kanskaarten met één belangrijke voorwaarde; je moest wel aanwezig zijn om kans te kunnen maken op de prijs. Het was dan ook lekker druk op zaterdag 13 februari j.l. in de Reigerhof. DJ Joost van Roy zong sfeervolle liefdesliedjes en verzorgde de trekking. Daarna ging een hele blije winnares met haar dochter inkopen doen. De twee genoten van een fantastische middag.
 

Prijzengeld terug bij ondernemers!

Een bekende actie in een nieuw jasje en aangepast aan een thema, met als resultaat een positief gevoel bij de klanten van de Reigerhof en veel reuring tijdens de finaledag. En ... last but not least ... het prijzengeld kwam terug bij de ondernemers!

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen