Cases > Scan&Win - Succesvolle retailactie!

Voor veel winkelcentra hebben wij de succesvolle consumentenactie Scan&Win met succes ingezet. Voor de Lang- en Korte Kerkstraat in Geldrop met als doel meer bezoekers te trekken naar een bepaald winkelgebied (i.v.m. herstructurering), voor winkelcentrum Westermarkt en Bison Shopping Center als ludieke actie om klanten te trekken naar het winkelcentrum en hen daarvoor te belonen. 

De Scan & Win retailactie zorgt voor opwinding in je supermarkt, winkelstraat of winkelcentrum. Deelname is eenvoudig. Door de Scan & Win kaart te scannen bij de opvallende Prijzengenerator zien je klanten direct of, en zo ja, welke prijs zij hebben gewonnen. De Scan & Win Prijzengenerator speelt een centrale rol. Als je klanten zien dat iemand iets wint, worden ze gemotiveerd om zelf ook mee te doen. We winnen nu eenmaal allemaal graag iets.

Hoe werkt het?

Alle klanten ontvangen tijdens de actieperiode een Scan & Win kaart bij besteding van een bepaald bedrag. Natuurlijk doen alle winkeliers in het winkelcentrum of winkelstraat aan de actie mee. Heeft je klant prijs? Dan print de prijzengenerator een voucher, met daarop alle informatie over de prijs én de winkel die de prijs aanbiedt. Naast enkele spraakmakende hoofdprijzen, zijn er sub-prijzen zoals waardebonnen, cheques en kortingsbonnen.

 

Scan&Win beïnvloedt bezoek en koopgedrag van consumenten!

Scan&Win beïnvloedt bezoek en koopgedrag van consumenten Naast hoofdprijzen wordt de Scan&Win prijzengenerator ook met “subprijzen”, zoals bijvoorbeeld waardecheques en kortingsbonnen, gevuld. Het zijn met name deze prijzen die het verschil maken. Dit zijn de prijzen waarvoor consumenten uw zaak of winkelcentrum moeten bezoeken. Eenvoudig en direct resultaat voor zowel de consument als voor de ondernemer.

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen