Cases > Feestweek in Epe

Het gereedkomen van de aantrekkelijke looproute voor winkelend publiek, het 10 jarig bestaan van de Veluwepoort en de opening van de vernieuwde Marktwand vroeg om aansprekende festiviteiten. In opdracht van de OVE (Ondernemers Vereniging Epe) organiseerde WinkelcentrumPromotie.nl een 4-daagse feestweek met een schitterend programma.

In samenspraak met de OVE ontwikkelden wij het feestconcept, verzorgden de vergunningaanvraag en het draaiboek en coördineerden wij de activiteiten. Een zeer prettige samenwerking met duidelijke afspraken zorgden voor een fantastische feestweek waar heel Epe van heeft genoten!

 

 

Openingshandeling

Het nieuwe winkelcentrum Marktwand werd feestelijk geopend. De kluis van de politie werd gekraakt door wethouder Joop van Nuijs en de buit bestond uit vier gouden scharen. Om de historische lantaarnpaal zaten vier gouden linten en met het doorknippen ervan ging de feestweek officieel van start.

Entertainment programma

Een prachtig entertainmentpakket,  met voor iedereen wat wils, vormde de basis voor de Feestweek in Epe, met als afsluiter een spetterend optreden van "Maan".  

Woensdag stond in het teken van de openingshandeling en de kick-off van de feestweek. Op donderdag kwam meneer Wijdbeens langs onder het motto "Epe trakteert". De vrijdag stond geheel in het teken van straatteater en Eper-talent. En zaterdag was de grote feestdag met heel veel attracties, traktaties en als afsluiter een spetterend optreden van “Maan”. 

Het pakket werd op de verschillende dagen versterkt met muziek en theater van lokale talenten en leuke activiteiten zoals schminken, de ezelboerderij en pannenkoeken bakken door een lokale ondernemer.

 

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen