Cases > Safariweken in Winkelcentrum Molenhoek

Winkelcentrum Molenhoek in Rosmalen was op zoek naar een leuke en ludieke spaaractie. Met het bestuur hebben we een brainstormsessie georganiseerd en mede door de release van de film The Lion King is er besloten om in te haken op dit thema.

De actie bestond uit het sparen van zegels en het aantrekkelijk maken van het winkelcentrum door middel van levensgroot bewegende safaridieren.

Na het ontstaan van het idee nam WinkelcentrumPromotie.nl alle organisatorische aspecten van de actie onder haar hoede, het ontzorgen van onze klanten is immers één van onze kernwaarden.

Sparen én beleving!

In winkelcentrum Molenhoek werden een aantal eilanden gecreëerd met levensechte bewegende safari-dieren. Deze dieren hadden een grote aantrekkingskracht op de jongste bezoekers van het winkelcentrum. Een extra stukje beleving dus. Naast het sparen van zegels voor de hoofdprijs, kon men ook voor een luxe pluche safaridier sparen, die zij aan konden schaffen met een hoge korting.

Samenwerking met Safari Resort Beekse Bergen

Ruim 100 toegangsbewijzen voor Safaripark Beekse Bergen, grote luxe pluche safari knuffels en als hoofdprijs een verzorgd weekend in Safari Resort Beekse Bergen, zorgden voor een aantrekkelijke mix aan mooie prijzen binnen het safari-thema.

Ook met live entertainment!

Deze actie is prima te combineren of aan te vullen met live-entertainment, zoals Nelly the Hippo of Stelten-act Giraffe!

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen