Cases > Veiligheidsdag

In veel winkelcentra organiseren wij een Veiligheidsdag. Een unieke gelegenheid om de lokale hulpdiensten en bezoekers van het winkelcentrum op een positieve manier bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan de wijkagent, handhaving, brandweer, EHBO vereniging en meer. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat er een grote interesse is voor een dergelijke dag. Gezinnen trekken er op uit om de hulpdiensten aan het werk te zien. De Veiligheidsdag wordt dan ook door veel bezoekers hoog gewaardeerd en is daardoor in veel winkelcentra een jaarlijks terugkerend evenement geworden. 
 

 

Informatieve dag

Tijdens de Veiligheidsdag presenteren politie, brandweer, ambulance, dierenambulance, EHBO, reddingsbrigade en andere hulpdiensten zich aan het publiek. Jong en oud vinden het interessant om de voertuigen te bekijken of om mee te doen aan een activiteit. Wie vind het nou niet leuk om zelf een brandje te mogen blussen? Op deze manier ontstaat er op een positieve manier interactie met de mensen die zich iedere dag weer inzetten voor onze veiligheid.

 

Entertainment

De Veiligheidsdag combineren wij met leuke vormen van entertainment, zoals een verkeersplein met mini-quads voor de kinderen of een kinder veiligheidsshow. Het brandweer looporkest zorgt voor een gezellige sfeer en  kinderen staan in de rij voor een Meet&Greet met Brandweerman Sam of Paw Patrol. In overleg met u stellen wij graag een programma voor u samen.

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen