Cases > Feestelijke pre-opening

In opdracht van CBRE, organiseerden wij de feestelijke pre-opening van het middenplein in Bison Shopping Center. Het winkelcentrum in Maarssenbroek wordt grondig gerenoveerd en de oplevering van het middenplein was een hoogtepunt in een tal van bouwfases die ervoor moeten zorgen dat eind 2020 het winkelcentrum een geheel nieuwe uitstraling heeft, met meer winkelgenot voor de bezoekers. 

Van concept tot uitvoering

Voor deze opening ontwikkelden wij het totale concept. De openingshandeling bestond uit een druk op de rode knop, hiervoor werd een vaste klant van het winkelcentrum uit het aanwezige publiek geselecteerd. Na de druk op de knop viel het doek achter het podium, waardoor een tekst zichtbaar werd. De openingshandeling werd agesloten met confetti- en vuureffecten.

Entertainment

De openingshandeling werd vervolgd door een prachtige tissue-act van Bencha-theater, hoog boven het publiek in de ruimte op het middenplein. Pianist Vulco zorgde voor sfeervolle muziek en hostesses deelden petit-fours uit met het Bison-bouwlogo. De presentatie was in handen van Eric Newman, die ook nog een leuke bingo verzorgde voor het aanwezige publiek. 
Onze opdrachtgeefsters waren zeer tevreden. "Het was precies zoals wij in gedachten hadden" was hun reactie na de opening. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen.

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen