Cases > Met Arie op Safari

Met de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus krijgen we ook te maken met nieuwe uitdagingen. Het wordt weer drukker in de winkelgebieden, zeker nu veel mensen niet op vakantie gaan en in Nederland blijven. Toch blijft het van belang dat we ons houden aan de maatregelen om ervoor te zorgen dat de kans op besmetting zo laag mogelijk  blijft, daarom hebben wij deze unieke etalagespeurtocht ontwikkeld. 

Interactieve etalagespeurtocht

Met Arie op Safari is een interactieve smartphone speurtocht gemaakt voor kinderen en winkelgebieden. Het voordeel van deze actie is, dat hij voor een langere periode ingezet kan worden en dat de route door het hele winkelgebied is. 

Bewegende Safari-dieren

De levensgrote- en bewegende safari dieren die in de etalages verstopt zijn, zijn van het merk Hansa en zeer natuurgetrouw. Hierdoor wordt de speurtocht voor het hele gezin een ware belevenis. De (educatieve) vragen, opdrachten, puzzels én het samen als gezin bezig zijn, maakt deze speurtocht super leuk. Indien gewenst kan het pakket uitgebreid worden met een ludieke spaaractie in Safari thema.

Binnenkort in jouw winkelcentrum?

Arie op Safari is dus goed inzetbaar voor winkelcentra en winkelgebieden. Gedurende een periode van vier weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je winkelcentrum. Live entertainment en de speciale actiewebsite versterken de actieperidoe. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne! 

 

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen