Cases > Online retailacties

Retailacties en winkelstraatpromoties zijn slimme marketingacties. Ze vallen op en zorgen steevast voor meer klanten, meer omzet en meer resultaat. De keuze is groot. De inhoud, de vorm en de grootte van deze acties verschillen. Toch combineert iedere retail actie twee belangrijke uitgangspunten: de wens van de klant om iets te winnen en het streven van de ondernemer naar meer resultaat. Retailacties zijn op tal van manieren inzetbaar. Bijvoorbeeld in winkels, winkelcentra en winkelstraten. 

Online

Zeker in deze tijd, waarin het contact met elkaar en het samenbrengen van groepen mensen niet is toegestaan, zijn onze online acties een goed en coronaproof alternatief voor de invulling van een effectieve promotie tijdens een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een jubileum, feestweek of de feestdagen.

Meerwaarde

Maar er is meer...Door het inzetten van digitale acties is een actie meetbaar en kunt u een data bestand opbouwen met voor u relevante informatie, zoals emailadressen, de leeftijd van uw bezoekers, demografische gegevens en meer.

De mogelijkheden

Wij nemen al het werk uit handen, inclusief het inventariseren van de aanbiedingen en prijzen bij de ondernemers. O.a. Winkelcentrum Boven ’t Y, Binnenstad Tilburg en Centrum Dordrecht gingen u al voor! Welk van onze online acties mogen wij voor uw winkelgebied verzorgen?
 

-Spin&Win (draai aan het rad)
-Kras&Win (krassen op je mobieltje)
-Lucky Numbers (heb jij het gelukslot?)
-Boodschappen Bingo (online bingo)
-Online prijzenfestival (sparen voor mooie prijzen)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen