Cases > Meet & Greet

Binnen het jaarplan van Winkelcentrum Boven 't Y was één van de uitgangspunten om een aantal aansprekende activiteiten te organiseren. Activiteiten die een grote doelgroep in de regio aan zouden spreken en deze ook zou bewegen om naar het winkelcentrum te komen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat een activiteit voor ouders met jonge kinderen altijd veel bezoekers trekt. Daarom organiseerden wij een Meet & Greet met veel bekende characters. Zo waren Het Zandkasteel, Buurman & Buurman, Brandweerman Sam, Bob de Bouwer en TroetelBeer van de partij. Het evenement trok duizenden bezoekers die allemaal op de foto wilden met hun favoriete tv-helden.

Facebook-actie

Een Meet & Greet bieden wij altijd aan met een fotograaf met een direct printfunctie. I.v.m. de drukte was er ook een mobiele kids-dj aanwezig die de kinderen met muziek vermaakte. De foto's werden ook op de Facbeook-pagina van Boven 't Y geplaatst, waaraan een like-en-win actie was gekoppeld.

Een aantal kinderen wonnen een uitvergroting van de foto op linnen.

Herhaling van de actie

Vanwege het grote aantal bezoekers tijdens deze dag en de lange wachtrijen die hierdoor ontstonden, is er door het bestuur besloten om de activiteit in het najaar nog eens te herhalen. 

Kortom de Meet & Greet is een zeer succesvolle actie die aantrekkelijk is voor een grote doelgroep. 

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen