Jaarplan en consumentenacties

WinkelcentrumPromotie.nl weet als geen ander dat ieder winkelgebied een specifieke aanpak behoeft. De keuzemogelijkheden van consumenten ten aanzien van het bezoek van winkelgebieden in de omgeving en internet nemen steeds verder toe. Een nieuw winkelgebied is niet per definitie direct een succes en een succesvol winkelgebiedblijft dat niet vanzelf. In de toenemende competitieve markt van winkelgebieden wordt instandhouding van de marktpositie steeds belangrijker. Winkelgebieden moeten inspelen op steeds sneller wisselende omstandigheden en trends.

Bij ons is de promotie van uw winkelgebied er op gericht om een meerwaarde te scheppen. Dit doen we door toonaangevend te zijn op het gebied van retailkennis ('why people buy'). Daarnaast stellen we ons vernieuwend en innoverend op. Dankzij deze competentie zijn wij in staat ‘win win’ situaties te creëren.

In goed overleg met u ontwikkelen wij een gepersonaliseerd jaarplan of een actie die geheel aansluit op uw doelstellingen en budget. Denk hierbij aan het inzetten van kleine- en grote consumentenacties waarbij uw klanten worden beloond voor het bezoek aan de winkels in uw winkelgebied.Trendwatching en innovatief denken zijn onze credo’s. Wij houden van resultaatgericht denken vanuit originele invalshoeken, onze klanten nemen tenslotte met minder geen genoegen!

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen

In de praktijk

img

Let's get digital!

Bekijk case