Wie zijn we?

Wie zijn we? 
WinkelcentrumPromotie.nl is een full-service-organisatiebureau, gespecialiseerd in winkelgebieden.  Full-service zegt het al: een compleet aanbod, uitgewerkt in een concreet jaarplan. De diverse expertises op het gebied van evenementenorganisatie en online marketing maken dit mogelijk. Persoonlijk contact, vertrouwen en kennis van het winkelgebied, dat vinden we belangrijk! Doordat jouw aanvraag door één bedrijf wordt uitgevoerd kun je rekenen op een slagvaardige werkwijze en korte lijntjes.

 
Wat doen we? 

WinkelcentrumPromotie.nl zorgt voor nét dat puntje extra. Oftewel; het creëren van beleving in uw winkelgebied. Winkelen wordt zo wel heel leuk! Meer traffic, meer omzet, daar gaan we voor. Wij presenteren u graag een op maat gemaakt jaarplan. Een plan dat perfect aansluit op het winkelgebied. Ook voor losse evenementen denken wij graag met u mee.

Missie
Het creëren van meerwaarde voor winkelgebieden. In samenwerking met partners in vastgoed, winkeliersverenigingen, centrummanagers en marketingbureaus gaan wij op zoek naar een creatief en doeltreffend concept. Een concept in de vorm van een uniek evenement of actie, dat perfect aansluit op de verwachtingen en wensen van de consument.

Ons team
Ons team bestaat uit professionals. Professionals met jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche. Daarnaast werken wij samen met specialisten, allemaal experts op hun vakgebied. Met elkaar bedenken we steeds nieuwe en unieke concepten, houden het budget scherp in het vizier en zorgen voor een perfecte uitvoering.
Wij houden van resultaatgericht denken vanuit ongewone invalshoeken. WinkelcentrumPromotie.nl houdt bovendien de vinger aan de pols... trendwatching en innovatief denken zijn onze credo's. Onze klanten nemen met minder geen genoegen.
 
Kernwaarden 
Wij zijn betrokken, betrouwbaar en gaan voor relaties op langere termijn. Onze opdrachtgever en de consument staan centraal! We leren u en het gebied graag eerst kennen. Op deze manier geloven wij gezamenlijk tot een passend aanbod te komen. Een aanbod dat aansluit bij de identiteit en doelstelling van het winkelgebied.  

Referenties
Op deze website vind je referenties en cases, op ons Youtubekanaal filmpjes van diverse acties.

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen

In de praktijk

img

Let's get digital!

Bekijk case