Promotie voor een bruisend winkelcentrum!

Stelt u zich eens voor... al uw wensen verwerkt in één realistisch jaarplan en afgestemd op uw budget. Wij hebben alle kennis, creativiteit, ervaring én uitvoering onder één dak. Met een enthousiast team zorgen wij ervoor dat ook úw winkelcentrum bruist als nooit tevoren!

 

Wie zijn we en wat doen we?

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen uit verschillende disciplines.  Door onze creatieve aanpak combineren wij concepten met functionele technische 'know how' en een strak budget beheer met een vlekkeloze organisatie. Wij houden van resultaatgericht denken vanuit ongewone invalshoeken. WinkelcentrumPromotie.nl houdt bovendien de vinger aan de pols... trendwatching en innovatief denken zijn onze credo's. Onze klanten nemen met minder geen genoegen.

Door onze kennis op verschillende gebieden en deze te combineren in de uitwerking van uw jaarplan, bespaart u kosten en maakt u gebruik van  het zgn. one-stop-shopping concept. Doordat uw aanvraag door één bedrijf wordt uitgevoerd kunt u rekenen op een slagvaardige werkwijze waardoor wij in staat zijn grote evenementen op korte termijn te realiseren.

Stelt u zich eens voor...Een bruisend winkelcentrum met activiteiten voor jong en oud. Een winkelcentrum als ontmoetingsplek voor de hele omgeving. Winkelcentrumpromotie.nl kan dit ook voor uw winkelcentrum mogelijk maken. Wij bieden niet alleen professioneel vermaak voor jong en oud, maar hebben ook een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van onder meer consumentenacties.

Uw doelstelling bereiken wij o.m. door het maken en uitvoeren van uw jaarplan en het inzetten van promoties, entertainment en acties. Daarnaast decoreren wij ook graag uw winkelcentrum, verzorgen uw website of Facebook-pagina of zorgen ervoor dat het winkelpersoneel een deskundige training krijgt. Meer informatie vindt u op de specifieke pagina's op deze website of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers.

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen

In de praktijk

img

Met Arie op Safari

Bekijk case