Promotie en entertainment

Door het inzetten van promotie en entertainment zorgen wij voor een positieve en bruisende uitstraling van uw winkelcentrum. Thematisch en doelgericht werken, interactie met het publiek, verbazingwekkend en natuurlijk professionaliteit zijn dé kernbegrippen waar onze muzikanten, artiesten en entertainers garant voor staan. 

Veel artiesten, attracties en acties hebben wij in eigen beheer, dit betekent dat u inkoopt bij de bron! Onze schitterende mini-trein, urban-acts, de ludieke kaarsenmakerij en Studiofun waarbij fotografie gecombineerd wordt met Facebook Fotomarketing zijn slechts een paar voorbeelden van acts die WinkelcentrumPromotie.nl heeft ontwikkeld. Deze acts zijn los te boeken of in een themapakket.

Kortom, wij zijn uitstekend in staat om een gepersonaliseerd programma voor u samen te stellen dat volledig aansluit op uw wensen én uw budget. Via het aanvraag formulier kunt u direct de informatie aanvragen die u zoekt of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij maken graag een afspraak en een op maat gesneden plan voor u!

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen

In de praktijk

img

Let's get digital!

Bekijk case