Referenties

Onderstaande opdrachtgevers zijn tevreden over onze diensten en hebben de meerwaarde van WinkelcentrumPromotie.nl ondervonden. Resultaat; ontzorging en een bruisend winkelcentrum!

Frank Glimmerveen, Voorzitter Winkeliersvereniging winkelcentrum de Schoof

Winkelcentrumpromotie.nl heeft het afgelopen jaar het actieprogramma voor ons winkelcentrum vorm gegeven. De activiteiten waren niet alleen onderscheidend, maar werden ook op een perfecte manier gecommuniceerd en gemanaged! John en zijn team werken met een aanstekelijk enthousiasme en tonen zich goede... (lees verder)

Marcel Sigmond, Bestuurslid winkeliersvereniging Hoogvliet

Als bestuurslid van de Winkeliersvereniging Winkelcentrum Hoogvliet kan ik zeggen dat de samenwerking met Winkelcentrumpromotie ons ontzettend veel werk uit handen heeft genomen. John en Naomi zorgen voor een mooi jaarplan vol met leuke evenementen die nieuwe bezoekers naar het winkelcentrum trekken.... (lees verder)

Ad Oostendien, Voorzitter Winkeliersvereniging Bisonspoor

Als Bestuur van Winkeliersvereniging Bisonspoor werken wij nauw samen met de eigenaar van Bison shopping center om leuke en interessante activiteiten te organiseren. Steeds vaker kwamen wij er achter dat het leuk, goed en veilig organiseren van activiteiten een tijdrovende klus is tot wij in contact... (lees verder)

Gwenn Bronkhorst, Junior Assetmanager Institutional bij Sectie5 Management B.V.

WinkelcentrumPromotie.nl ontzorgt van A tot Z, staat voor de klant en werkt op een prettige en transparante wijze! In mei 2019 organiseerden zij de Scan&Win actie voor ons in winkelgebied Emmaplein te Zeist. Erg prettig om zo goed tussentijds geïnformeerd te worden. Op korte termijn nog een... (lees verder)

Jef van Stratum, Centrummanager

Een heel tevreden opdrachtgever! Dat zijn wij vanuit Centrummanagement Geldrop. Al geruime tijd werken we samen met het team van Winkelcentrumpromotie die ons met een paar grote consumentenacties per jaar erg veel werk uit handen nemen. Het is vooral heel prettig dat ze goed met ons meedenken en op een... (lees verder)

Daan Woudhuysen, Voorzitter winkelcentrum Boven 't Y

Namens het bestuur van de ondernemersvereniging Boven ’t Y gevestigd op het Buikslotermeerplein in Amsterdam wil ik graag een melding maken over de fijne samenwerking met WinkelcentrumPromotie.nl Zij werken secuur en adequaat, informeren op tijd en nog belangrijker tussentijds. Tevens denken... (lees verder)

Karelien Druijff-Baart, Centrum manager Barneveld Centrum

Door mijn rol als centrummanager van Barneveld ben ik in contact gekomen met John Poortvliet van Winkelcentrumpromotie.nl. Voor het centrum van Barneveld was ik opzoek naar leuke activiteiten op de zaterdagen, en door Google kwam ik terecht bij John Poortvliet. John heeft direct tijd gemaakt en kwam... (lees verder)

Menno Messchaert, Marketing Manager

"Jullie denken mee, ontzorgen waar mogelijk en hebben creatieve innovatieve ideeën. Altijd vanuit de gedachte dat deze aansluiten bij de strategie en identiteit van de locatie (shopping center).'' - aldus Menno Messchaert, Marketing Manager bij Bison Shopping Center. Wauw,... (lees verder)

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen

Bruisende winkelcentra in heel Nederland, daar gaan we voor!